ביקור חולים בראי הספרות, קבוצת לימוד בחברותא עם מירית בלקן.

קורונה או לא… כולנו במוקדם או במאוחר מתמודדים עם שאלות של חולי ומחלה , או בעצמנו או דרך תמיכה בקרובים לנו.

כישראלים בחו"ל, זה אפילו קורה מרחוק עם הורים ומשפחה… אז למה בעצם אנחנו לא מדברים על זה? 

הסלון הוירטואלי הזה נועד למי שמחפשת משמעות במציאות של מגיפה עולמית.למי שיש לו דרייב לתת, ולמי ששואלים איך נראים חיים טובים ובריאים. 

סדרה של 4 מפגשי לימוד חד שבועיים, בני שעה וחצי בהם נעמיק יחד, תוך קריאה במקורות שונים מארון הספרים היהודי-עברי-ישראלי, בנושאים כגון חולי ועל החוויה של היות חולה/בריא, על מעשה הביקור ועל תפקידו וזהותה של המבקר/ת.

שמוליקיפוד יבוא לבקר, נפגוש את אברהם אבינו בפתח האוהל, אבא קובנר יחלוק רשמים מניו יורק, רחל, ביאליק והבעש"ט יציעו פרשנות , והכל בקבוצה אינטימית של כ- 10 משתתפים.

לקראת הסידרה ייערך מפגש חשיפה (ללא עלות וללא התחייבות – פתוח לכל) שבו תוכלו להתרשם ולהרשם. מועד המפגש יום שני, 20 ביולי ב-8PM EDT *מחשבון לזמן מקומי *

מהרו להירשם-מספר המקומות מוגבל.

הסדנה תתקיים בעברית (אפשרות לטקסטים מתורגמים לאנגלית). עלות סמלית של 80$ למשתתפ/ת.

לנרשמים במפגש החשיפה או דרך אתר "ההורים" – 60$ בלבד.

מה הציפיות מכל משתתפ/ת?

לבוא עם לב פתוח, סקרנות,עם רעב ללמידה ואהבה לשפה העברית. באמת שזהו. כדאי להצטייד בכוס קפה או יין. 

המנחה מירית בלקן- מלווה רוחנית (Chaplain) בבית החולים קליבלנד קליניק,Life-Cycle Celebrant ®     מנחת קבוצות למעלה משני עשורים, מנחת גוונים של   IAC ובונת קהילה בקליבלנד, אוהיו מזה עשור. אמא ל-3.

תוכלו לבחור בין שני מועדים לפגישות:

ימי שני בערבימי ראשון בבוקר
5PM PDT | 8PM EDT 9AM PDT | 12PM EDT
3  באוג'2 באוג'
10 באוג'9 באוג'
17 באוג'16 באוג'
24 באוג'23 באוג'

מירית בלקן

לפרטים – אנא צרו קשר

miritbalkan@gmail.com

או בוואטסאפ 1-216-338-3813


*** בעלי האתר אינם אחראים לתוכן מודעות, תוכן פרסומי וכתבות נילוות***

השאר תגובה

%d בלוגרים אהבו את זה: